ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές 2023: Εκνευρίστηκε και έφυγε από τον ΣΚΑΪ ο Νάσος Ηλιόπουλος

Από το πλατό του ΣΚΑΪ όπου παρευρισκόταν για την ειδική εκπομπή για τις εκλογές 2023, αποχώρησε ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ. 


Όλα ξεκίνησαν μετά από ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε που απευθύνθηκε στον κ. Ηλιόπουλο λέγοντας: «θυμάστε ότι κυβερνήσατε; Εμπεδώσατε στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν ότι κυβερνήσατε και ο κύριος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός; Το νιώσατε αυτό; Για εμένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας, ότι δηλαδή η σταθερότητα και η κανονικότητα νίκησαν σήμερα. Οι πολίτες σας βλέπουν σαν ένα κόμμα που κυβερνήσατε και ο κύριος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός και τρέχετε και κάνετε ματάκια στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από την 17 Νοέμβρη των κατά συρροή δολοφόνων…».

«Αυτό είναι πολιτικό σχόλιο, θα συζητήσουμε σοβαρά; Εσείς που είστε με την κανονικότητα, ποια είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα αυτή τη στιγμή στη χώρα; Θεωρείτε κανονικό στην Ελλάδα να έχουμε 12% υπερβάλλουσα θνησιμότητα, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στα -2.3%» απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Με τη Λιάνα Κανέλλη να επεμβαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος της απευθύνθηκε σε έντονο τόνο λέγοντας: «γιατί υπερασπίζεστε τον κύριο Πορτοσάλτε;».

Αμέσως μετά ο κ. Ηλιόπουλος άρχισε να βγάζει εκνευρισμένος τα μικρόφωνα του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα καθίσω άλλο εδώ, θα αποχωρήσω», ενώ κατόπιν αποχώρησε από το πλατό του ΣΚΑΪ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *