ΣΥΡΙΖΑ: Άρχισε σε πένθιμο και ηλεκτρισμένο κλίμα η αποτίμηση της συντριβής στις εκλογές – Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

 

Μέσα σε πένθιμο, αλλά και ηλεκτρισμένο κλίμα ξεκίνησε στον ΣΥΡΙΖΑ η αποτίμηση της συντριβής στις εκλογές. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.


Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γίνεται με διευρυμένη σύνθεση, συμπεριλαμβανομένου του πολιτικού σχεδιασμού, ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Το κλίμα είναι βαρύ, ενώ υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μέχρι τις 25 Ιουνίου που θα διεξαχθούν οι δεύτερες εκλογές θα παραμείνει αλώβητος στη θέση του, παρά την γκρίνια και την εσωκομματική κριτική που δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της διαδικασίας με τις διερευνητικές για να τον ενημερώσει ότι θα προκηρυχθούν νέες εκλογές για τις 25 Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό του είπε ότι η νέα Βουλή θα ορκιστεί την Κυριακή 28 Μαΐου και θα διαλυθεί τη Δευτέρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *