Συνελήφθη ο 19χρονος που είχε προσαχθεί για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη

Συνελήφθη ο 19χρονος που είχε προσαχθεί το πρωί της Τρίτης με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην επίθεση και στον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη την περασμένη Παρασκευή (10.3.2023) έξω από εστιατόριο στα στα Εξάρχεια.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 19χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μετά από σχετικό ένταλμα για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο 19χρονος είχε προσαχθεί αρχικά. Δεν συνελήφθη από την αρχή για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη, διότι είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν απο την αρμόδια ανακρίτρια να τους ενημερώσει για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια κι αν θα έβγαινε ένταλμα η ΕΛΑΣ θα προχωρούσε σε σύλληψη του νεαρού, αλλιώς θα τον άφηνε ελεύθερο. Τελικά έγινε η ταυτοποίηση, εκδόθηκε ένταλμα και ο 19χρονος συνελήφθη.

Η αστυνομία είχε συλλάβει σε χρόνο μηδέν και άλλον ένα από τους δράστες. Ο λόγος για έναν 17χρονο, ο οποίος έπεσε στη φάκα την επόμενη μέρα της επίθεσης. Επίσης οι αρχές είχαν ταυτοποιήσει όλα τα άτομα που μετείχαν στην επίθεση και τον ξυλοδαρμό του επικεφαλής του ΜέΡΑ25.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *