Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του άνδρα που πυροβόλησε 16χρονο στο Λαγονήσι – Που έχουν στραφεί οι έρευνες

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του άνδρα που πυροβόλησε ένα 16χρονο στο Λαγονήσι.


Ο ανήλικος και ένας φίλος του επέστρεφαν αμέριμνοι στα σπίτια τους το βράδυ της Παρασκευής (24.3.2023) όταν ένα άτομο (πιθανότατα αλλοδαπός, καθώς τα παιδιά είπαν ότι μιλούσε κάποια ξένη γλώσσα, που ήταν μάλλον ρώσικα) σταμάτησε τα παιδιά, τα έβαλε να γονατίσουν και μετρά από λίγο πυροβόλησε τον 16χρονο και τον πέτυχε στο μηρό.

Το τραυματισμένο παιδί μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα. Ο 16χρονος μίλησε στους αστυνομικούς, αλλά αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση μόλις πάρει εξιτήριο. Η ζωή του, ευτυχώς, δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η ΕΛΑΣ βρήκε στο σημείο τον κάλυκα από την σφαίρα και πλέον έχει επικεντρωθεί στη βαλλιστική έρευνα, η οποία ίσως αποκαλύψει πολλά.

«Ο άγνωστος βγήκε ξαφνικά από το αυτοκίνητο και μας είπε κάτι στη γλώσσα του σε έντονο ύφος. Μάλλον μιλούσε ρώσικα. Κρατούσε όπλο. Φοβηθήκαμε πολύ και αρχίσαμε να τρέχουμε. Τότε πυροβόλησε προς το μέρος μας από πολύ κοντινή απόσταση και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και ανέπτυξε ταχύτητα. Δεν τσακωθήκαμε μαζί του και ούτε έχουμε διαφορές με κανέναν. Δεν τον είχαμε ξαναδεί ποτέ», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 16χρονος.


Πέρα από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής οι ΕΛΑΣ ψάχνουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας που φαίνεται να έχουν καταγράψει το όχημα του δράστη.


Τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί, ωστόσο όλα αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *