Συνεχίζεται η κόντρα Πολάκη – Χατζηνικολάου: «Θα λογοδοτήσεις στη Δικαιοσύνη!»

«Θλιβερέ Πολάκη όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ.Και θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη.Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές.Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις» αναφέρει σε ανάρτησή – απάντησή του στον Παύλο Πολάκη ο Νίκος Χατζηνικολάου βάζοντας «φωτιά» στην κόντρα που ξέσπασε μετά από νέες αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Υπενθυμίζεται ότι χθες, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενο στον δημοσιογράφο, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία σήμερα σου απαντώ με στοιχεία» και συμπλήρωσε κάνοντας ερώτηση προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

Σήμερα, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε απαντώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος ανέφερε ότι οι εταιρείες στις οποίες αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας το πρωί της Τετάρτης, θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του.

«Ανυπομονώ» γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης ζητώντας από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις ρυθμίσεις χρεών των εταιρειών του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *