Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Οδηγός ταξί άφησε μπαγκαζιέρα και έφυγε – Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς, λίγο πριν τις 12, ένας οδηγός ταξί άφησε μια μπαγκαζιέρα επί της Πανεπιστημίου 11, κοντά στην Αθηναϊκή Λέσχη, και έπειτα εξαφανίστηκε.


Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές.

Ο δρόμος είχε αρχικά κλείσει, αλλά αυτή την ώρα αποκαθίσταται η κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου

«Πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 11 (έξωθεν της Αθηναϊκής Λέσχης) στην Αθήνα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την μπαγκαζιέρα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *