Συγκλονίζει ο πατέρας της 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μας είπαν μόνο ότι το παιδί μας πέθανε», λέει ο πατέρας της

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα η κηδεία της μικρής Κατερίνας που έφυγε εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή. Συντετριμμένοι οι γονείς της υπέβαλαν μήνυση ζητώντας να διερευνηθεί αν έγινε ιατρικό λάθος.


Ο πατέρας της μικρής Κατερίνας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Star, ζήτησε να σεβαστούν όλοι την τραγωδία που ζουν, ενώ αποκάλυψε πως οι γιατροί, το μόνο που τους είπαν, ήταν ότι κατέληξε: «Το μόνο που μας είπαν είναι ότι το παιδί μας πέθανε» Ανέφερε ακόμα ότι θα μείνουν για λίγες ημέρες ακόμα στην Αιτωλοακαρνανία, όπου κηδεύτηκε το κοριτσάκι και στη συνέχεια θα μαζέψουν τα κομμάτια τους, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρουν απαντήσεις για τον χαμό του παιδιού τους.

 
«Το παιδί μπήκε στο νοσοκομείο με 37 πυρετό κι έφτασε να έχει 42»
«Το πήγαν το παιδί, του έβαλαν μια πεταλούδα στο χέρι και λένε αύριο θα του κάνουμε αξονική, την Μεγάλη Τετάρτη, πέρασε η Μεγάλη Τετάρτη πουθενά η αξονική. Πέρασε η Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και ήρθε η άλλη Παρασκευή να κάνουμε την αξονική», είπε η γιαγιά της 3χρονης μιλώντας στο Mega.

Έντεκα μέρες πέρασαν και σύμφωνα με την οικογένεια η αξονική έγινε μόλις την περασμένη Παρασκευή, η οποία έδειξε υγρό στον πνεύμονα. Στο διάστημα αυτό, οι γονείς ζητούσαν από τους γιατρούς μια πειστική διάγνωση.

 
«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Τι ήταν αυτό; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το τι πραγματικά έγινε, τίποτα. Γι’ αυτό κινηθήκαμε νομικά, ώστε να μάθουμε την αλήθεια», είπε η μητέρα της μικρής.


«Το παιδί πήγε με 37 πυρετό στο νοσοκομείο και βρέθηκε να έχει 42 την Παρασκευή. Έλεγε ο πατέρας στη γιατρό “να πάρω το παιδί να υπογράψω για να το πάω σε ένα άλλο νοσοκομείο. Στην Αθήνα στο Παίδων”. Του απαντούσε “όχι πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο”».


«Το παιδάκι είχε περάσει κορονοϊό από 10 Μαρτίου. Είχε τελειώσει η υπόθεση με τον κορονοϊό» πρόσθεσε η γιαγιά της.

Οι ιστοπαθολογικές της μικρής θα είναι το κλειδί για να αποφανθούν οι ιατροδικαστές από τι πέθανε η 3χρονη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *