Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας του βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο στην Άρτα – Η «συγχώρεση» της μητέρας

 

Στον ανακριτή θα παρουσιαστεί σήμερα (12.5.2023) ο πατέρας του βρέφους στην Άρτα, ο οποίος ξέχασε το μόλις 5,5 μηνών μωρό παιδί του μέσα σε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το βρέφος να βρει τραγικό θάνατο.


Ο εισαγγελέας έχει άσκησε ποινική δίωξη κατά του πατέρα για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Ο 37χρονος, αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας μετά τον τραγικό θάνατο του βρέφους.

Ο πατέρας μάλιστα νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ψυχιατρικής κλινικής, καθώς έχει υποστεί σοκ.

Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους αναμένεται να υποστηρίξει ότι «έπαθε μπλακάουτ το μυαλό του», κάτι που έλεγε συνεχώς και στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του.

Προχθές Πέμπτη (11/5/2023) η σύζυγος του μετά από αίτημά της είχε συνάντηση με τον 37χρονο για περίπου 15 λεπτά το πρωί αλλά και αργότερα το απόγευμα το ζευγάρι είχε νέα συνάντηση σε δωμάτιο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με άτομα που ήταν στη συνάντηση το ζευγάρι αγκαλιάστηκε και έκλαιγε γοερά.


Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί το Σάββατο το μεσημέρι στο χωριό Περδικορράχη της Άρτας. Εκεί θα γίνει η τελετή ταφής του πεντέμισι μηνών βρέφους. Ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι Λυδία – Ελένη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας του βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο στην Άρτα – Η «συγχώρεση» της μητέρας”