Στιγμές σοκ έζησε υπάλληλος φούρνου στα Βόρεια Προάστια στα χέρια ληστή – Της έβαλε το όπλο στον κρόταφο

 

Σοκαριστικές στιγμές απίστευτου φόβου έζησαν δυο γυναίκες υπάλληλοι φούρνου στα Βόρεια Προάστια, στον οποίο έγινε ένοπλη ληστεία.


Ένας άνδρας φορώντας κράνος για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του μπήκε μέσα, έβαλε το όπλο που κρατούσε στο κεφάλι της μιας υπαλλήλου, πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε με τον συνεργό του, που τον περίμενε έξω από τον φούρνο και μόλις τελείωσε η ληστεία, τον παρέλαβε και έφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ληστής με την απειλή όπλου ζήτησε από την μια υπάλληλο που ήταν πίσω από τον πάγκο να του δώσει τις εισπράξεις.

Το όπλο στον κρόταφο

Παράλληλα έπιασε την άλλη υπάλληλο του φούρνου στα Βόρεια Προάστεια, την άρπαξε, της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και διά της βίας την πήγε προς το ταμείο, έξω από τον πάγκο.

Η άλλη υπάλληλος που ήταν πίσω από τον πάγκο του έδωσε τα χρήματα.


Από την δράστη την ώρα της διαφυγής έπεσαν κάποια χαρτονομίσματα της λείας του, αλλά δεν τα πήρε. Βγήκε έξω και έφυγε μαζί με τον συνεργό του.


Στον φούρνο την ώρα της ληστείας βρίσκονταν και δύο πελάτες, οι οποίοι πάγωσαν κι αυτοί, όπως και οι δυο γυναίκες υπάλληλοι.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του φούρνου βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛΑΣ και εξετάζεται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης και να συλληφθεί και αυτός και ο συνεργός του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *