Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο πλευρό του ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής σε νέο μήνυμα ενότητας

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σήμερα (18.5.2023) επίσημη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ (19:30) ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αλεξάνδρειο, όπου θα στείλει το μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, έχοντας στο πλευρό του τον τέως πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.


Η παρουσία του Κώστα Καραμανλή είναι άλλο ένα μήνυμα ενότητας (όπως και στην πρόσφατη εκδήλωση στο Ζάππειο για την ημέρα της Ευρώπης, όπου μαζί με τους Μητσοτάκη και Καραμανλή ήταν και άλλος ένας τέως πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς) του κόμματος ενόψει της μεγάλης μάχης της κάλπης την Κυριακή 21 Μαΐου.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και τέως Πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής μετά την αποχώρηση του από την ενεργό πολιτική σκηνή, είχε υποσχεθεί πως είναι στο πλευρό της ηγεσίας του κόμματος και αναμένεται να δώσει το παρόν στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη συμπρωτεύουσα, όπου για χρόνια εκλεγόταν βουλευτής.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί το πρωί, το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Πυλαία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Και φυσικά τις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ).


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *