Στα βράχια ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το ναυάγιο στις εκλογές: Οι φωνές των «αντιφρονούντων» – Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ

 

Στα… βράχια βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το ναυάγιο στις εκλογές της 21ης Μαΐου και την συντριβή του από τη Νέα Δημοκρατία, που τον άφησε πίσω της σχεδόν με 21 ποσοστιαίες μονάδες.


Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι αντιφρονούντες έχουν… σηκώσει μπαϊράκι κατά του Αλέξη Τσίπρα η καρέκλα του οποίου δείχνει να τρίζει, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις δεύτερες κάλπες στις 215 Ιουνίου.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται εν μέσω του ηλεκτρισμένου κλίματος να διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα κρίνει πολλά και φυσικά θα κάνει την αποτίμηση της πτώσης στο κενό του κόμματος στις εκλογές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αντιδράσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα πράγματα σήμερα στην ΚΕ θα κυλήσουν ομαλά αν και οι «53» (τάση της «Ομπρέλας») εμφανίζονται να μην θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στις 17:00.


Το κλίμα πάντως για τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι καλό.


Ο Ανδρέας Ξανθός είπε χωρίς περιστροφές χθες ότι δεν είναι ταμπού το θέμα της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαλλιά κουβάρια Παπαδημούλης – Δούρου

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε για… επιτροπεία και ζητάει να γίνει ξεκαθάρισμα στα… δεξιά χέρια του Αλέξη Τσίπρα και να ενταχθούν δίπλα του νέα στελέχη όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πήγαν καλά στις εκλογές.

Η Ρένα Δούρου εξαπάλυσε μύδρους κατά του Παπαδημούλη και χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αηδιαστικές»!


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *