Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής του οδηγού ταξί, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά το συμβάν

 

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον άνδρα που το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου επιτέθηκε και λήστεψε οδηγό ταξί στην περιοχή του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι. Ο άτυχος αυτοκινητιστής, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημά του.


Ο δράστης φέρεται επιβιβάστηκε στο ταξί τα ξημερώματα και λίγη ώρα μετά όταν το όχημα ήταν στο Χαϊδάρι ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια πήρε τα χρήματα του οδηγού ταξί, αλλά και τα κλειδιά του οχήματος, τα πέταξε σε κοντινή απόσταση, έτσι ώστε ο 50χρονος να μην μπορέσει να τον κυνηγήσει.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγο μετά νεκρός στο όχημά του, ενώ στα χέρια του κρατούσε μια αναπνευστική συσκευή Aerolin. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ταξί αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας (άσθμα). Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης έλεγαν ότι πιθανότατα επρόκειτο για ληστεία και το γεγονός αυτό μαζί με τα προβλήματα υγείας, μάλλον τάραξαν τον οδηγό ταξί και προκάλεσαν τον θάνατό του.

Σεσημασμένος

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη μετά από μελέτη υλικού που συγκεντρώθηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις με ληστείες.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Αγία βάρβαρα. Πρόκειται για σεσημασμένο ληστή, τοξικομανή και ομογενή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *