Σπάνε τα κοντέρ: Στις 22 μονάδες ανέβηκε η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει δημοσκόπηση που παρουσιάζει σήμερα ο ΣΚΑΪ

 

Πως το λέει εκείνη η ατάκα; Σπάνε τα κοντέρ! Ε, η ρήση αυτή πάει γάντι με την χαώδη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες κάλπες που ήταν στο 21%, αλλά και πάει γάντι και με τη συνέχεια.


Η διαφορά δεν έμεινε εκεί. Ανέβηκε κι άλλο και μάλιστα μέσα σε ελάχιστες μέρες μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, κάτι που δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει έναν ακόμα πιο μυθικό θρίαμβο επί του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά στις δεύτερες κάλπες στις 25 Ιουνίου.

Η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε ακόμα παραπάνω.

Τα στοιχεία δημοσκόπησης που θα παρουσιαστεί απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δείχνουν ότι η ΝΔ πατάει ακόμα περισσότερο το γκάζι και η διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στο 22%!

Και φυσικά το γεγονός ότι μόλις τρεις μέρες μετά τις εκλογές η ΝΔ συνεχίζει να καλπάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να καταρρέει, λέει πολλά και δείχνει το τι προμηνύεται στις δεύτερες κάλπες.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ  πάντως, δεν ενθουσιάζονται από τους αριθμούς. Δεν πετάνε στα σύνεφα. Πατάνε στη γη. Πάνε σεμνά και ταπεινά και χωρίς αλαζονεία και έπαρση όπως ζήτησε και ο Πρωθυπουργός να συνεχίσουν τον αγώνα ως τις 25 Ιουνίου και περιμένουν εκείνη την ημέρα για να πανηγυρίσουν και πάλι.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *