Σκληρή απάντηση Τάκη Θεοδωρικάκου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τους Έλληνες στις 21 Μαΐου»

 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έστειλε σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε επιτεθεί εναντίον του νωρίτερα σήμερα.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε στην απάντηση του ότι «η αντιδημοκρατική κατηφόρα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να στοχοποιεί και να καταγγέλλει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη γιατί εξέφρασε τις απόψεις του. Δηλαδή, το αυτονόητο δικαίωμα όχι μόνο ενός πολιτικού, αλλά και κάθε πολίτη σε μία δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα».

Και συνέχισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος: «Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα δεν είναι ότι χρέωσε τη χώρα 100 δις ευρώ, αλλά ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που το υπενθυμίζουν. Θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τους Έλληνες στις 21 Μαΐου.»

Αναλυτικά η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου μέσα από το ποστ που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η αντιδημοκρατική κατηφόρα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να στοχοποιεί και να καταγγέλλει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη γιατί εξέφρασε τις απόψεις του.


Δηλαδή, το αυτονόητο δικαίωμα όχι μόνο ενός πολιτικού, αλλά και κάθε πολίτη σε μία δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα.


Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα δεν είναι ότι χρέωσε τη χώρα 100 δις ευρώ, αλλά ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που το υπενθυμίζουν.

Θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τους Έλληνες στις 21 Μαΐου».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει νωρίτερα σε ανακοίνωσή του τον υπουργό ότι : «επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος» και ότι «ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου υβρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το λογότυπο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Επίσης ανέφερε ότι: «Κύριε Θεοδωρικάκο, ξέρουμε ότι η πολλή συναναστροφή με τον κ. Μητσοτάκη σάς έχει κάνει να το πιστεύετε, αλλά η χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας να κάνετε προεκλογική εκστρατεία με τα λογότυπα και τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων. Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!” στην αλαζονεία σας».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *