Σκληρή απάντηση Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη: «Σταμάτα τις συκοφαντίες και τα ψέματα» – Θα κάνει μηνύσεις ο δημοσιογράφος

 

Σκληρή απάντηση έστειλε μέσα από το Facebook ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη, τον συκοφαντεί λέγοντας ότι εταιρείες του έχουν χρέη, που δεν εξοφλούνται.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε σε ποστ που έκανε: «τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Αναλυτικά ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν αφήσει πάντως, το θέμα να περάσει έτσι και θα κάνει μηνύσεις κατά του Πολάκη. Μάλιστα θα τον μηνύσει για κάθε εταιρεία που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι έχουν χρέη.


Το ειρωνικό είναι ότι ο Παύλος Πολάκης έκανε σχόλιο στο ποστ του Νίκου Χατζηνικολάου και ανέφερε: «Κάνε μου μήνυση» και φυσικά άκουσε τα εξ αμάξης από ανθρώπους που εξοργίστηκαν με το σχόλιό του και του απάντησαν σε έντονο ύφος.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *