Σκληρή απάντηση Γιάννη Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για να κρατάει τον κ. Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς “κρατάει” δυνατά τον κ. Τσίπρα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της καταδίκης (2 χρόνια) του Νίκου Παππά για την υπόθεση Καλογρίτσα και τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.


Ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε για πανικό του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι λέει πράγματα παράλογα, ασυνάρτητα και θεσμικά επικίνδυνα και επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι για να κρατάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά στο κόμμα και τα ψηοδέλτιά του, τότε ο Παππάς… κρατάει δυνατά τον κ. Τσίπρα.

Αναλυτικά ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας, εξαιτίας του πανικού που τον έχει καταλάβει μετά την ομόφωνη καταδίκη του κ. Παππά, του παλαιότερου και στενότερου συνεργάτη του, λέει πράγματα παράλογα, ασυνάρτητα και θεσμικά επικίνδυνα.

Ο κ. Παππάς δικάστηκε και καταδικάστηκε ομόφωνα από τους φυσικούς του δικαστές στο Ειδικό Δικαστήριο, στο οποίο είχε παραπεμφθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη κι όχι από τη Βουλή, όπως ακριβώς προβλέπεται στο Σύνταγμα και στην κείμενη νομοθεσία.


Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για να κρατάει τον κ. Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια του, ο κ. Παππάς “κρατάει” δυνατά τον κ. Τσίπρα. Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι με τι, αλλά θα το μάθουμε κι αυτό».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει για το θέμα ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πιστός στην οικογενειακή του παράδοση, φρόντισε να στήσει Ειδικά Δικαστήρια για τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά φάνηκε δειλός, διότι δεν τόλμησε να διώξει εμένα, αλλά υπουργούς της κυβέρνησής μου».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *