Σκληρή απάντηση Γιάννη Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα: «Αντιμετωπίζει την Δικαιοσύνη α λα καρτ, έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους»

 

Ο Γιάννης Οικονόμου έστειλε σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις, που έκανε ο


αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά την επίσκεψή του στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ανάμεσα στα άλλα ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αντιμετωπίζει την Δικαιοσύνη α λα καρτ και έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους, τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο».

Επίσης επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει «εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που την αντιμετωπίζει α λα καρτ και βλέπει τους θεσμούς ως εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων».

Αναλυτικά ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:


«Είναι καιρός εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους και μάλιστα για παράβαση καθήκοντος, υπουργούς του, τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, να σταματήσει να προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών. Άλλωστε, η Δικαιοσύνη πάντοτε ξεσκεπάζει τις συνομωσίες, τις σκευωρίες και τα ρυπαρά δίκτυα. Και της έχουμε εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που την αντιμετωπίζει α λα καρτ και βλέπει τους θεσμούς ως εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *