Ρούλα Πισπιρίγκου: “Έψαχνε πληροφορίες για την κεταμίνη από τις 17 Ιανουαρίου” – Τι αναζητήσεις έκανε στο διαδίκτυο

Από τις 17 Ιανουαρίου 2022 η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε πληροφορίες στο διαδίκτυο για την δράση της κεταμίνης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρότασή του. Σήμερα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι ακριβείς αναζητήσεις που έκανε η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, που είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. 


 
“Ήδη τουλάχιστον από τις 17 Ιανουαρίου του 2022, αναζητούσε μέσω διαδικτύου πληροφορίες για τη δράση της σχετικής ουσίας κεταμίνη και γνώριζε τις συνέπειες της χρήσης της. Η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε από άγνωστο διακινητή την κεταμίνη και στις 29 Ιανουαρίου ούσα μόνη της στο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα (η οποία καθόλη τη διάρκεια του πρωινού βρισκόταν σε σταθερή κατάσταση) προέβη στην ανθρωποκτονία της κόρης της. Ενέχυσε την κεταμίνη με την χρήση σύριγγας μέσω της γαστροστομίας που έφερε το παιδί στην κοιλιακή του χώρα και παράλληλα ενεργοποίησε τη λειτουργία προσωρινής σίγασης του ήχου της συσκευής του οξυμέτρου” αναφέρεται στην εισαγγελική πρόταση.

Η εκπομπή T-LIVE στον Alpha παρουσίασε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε και πάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου.

 
 Η κατηγορούμενη από το πρωί της 17ης Ιανουαρίου επισκέπτεται ιστότοπους με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο:

Στις 10:01 επισκέπτεται ιστοσελίδα και διαβάζει κείμενο με τίτλο “Εγκεφαλική ατροφία-Συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες”


Στις 10:04 την σελίδα meygeia.gr και αναζητεί “φλοιώδης ατροφία και διάγνωση”


Στις 20:55  διαβάζει στο διαδίκτυο κείμενο με τίτλο “Μέθη: οι πιο διάσημοι μύθοι και το καλύτερο φάρμακο”.

Αμέσως μετά διαβάζει το “Γενική Αναισθησία-Ενσυνείδητη καταστολή (μέθη)

Στις 20:56 διαβάζει για “επιληπτική κρίση/επιληψία”

Στις 20:57 επισκέπτεται έναν ακόμη ιστότοπο “Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αναισθησία”


Στις 20:57 διαβάζει κείμενο “αναισθητικά φάρμακα” όπου μεταξύ άλλων εμπεριέχεται και ο όρος κεταμίνη.

Αυτό είναι το χρονικό σημείο, που, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, σηματοδοτεί την απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου να διαφοροποιήσει τον τρόπο δράσης της και να επιλέξει να χρησιμοποιήσει κεταμίνη για να σκοτώσει την Τζωρτζίνα.

Το παιδί κατέληξε μερικές ημέρες αργότερα, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *