Πυρά Αλέξη Κούγια κατά της ανακρίτριας της υπόθεσης Πισπιρίγκου: «Φοβήθηκε μην αναδείξω ότι η ανάκριση ήταν κουτσομπολάδικο»

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε πυρά κατά της ανακρίτριας της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όλα ξεκίνησαν μετά την απόρριψη (με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας) στην αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατέθεσε χθες ο γνωστός νομικός.


Μετά την απόρριψη της αίτησης, αναμένεται η ολοκλήρωση της απολογίας της κατηγορουμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου, από το σημείο που σταμάτησε χθες.

Λίγο μετά την απόρριψη της αίτησης ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε πυρά κατά της ανακρίτριας.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε, μεταξύ άλλων πως υπάρχει η λογική πως δεν πρέπει να απομυθοποιούνται οι δικαστές, σχολιάζοντας τη απόφαση της απόρριψης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο γνωστός νομικός, η ανακρίτρια για πολλές ώρες, ρωτούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου «τι όνειρα έβλεπε, πως τα ερμηνεύει, αν έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αν έχει πάθει καρκίνο στο ισχίο, και πως ήταν η σχέση της με τον Δασκαλάκη. Καμία ερώτηση δεν ήταν σχετική με την υπόθεση. Με προκάλεσε να κάνω αίτηση εξαιρέσεως», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.


Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε επίσης πως η ανακρίτρια δεν σεβάστηκε το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος και το παλεύει με όλες της δυνάμεις του. «Ακούστε τι απρεπές έκανε. Διέκοψε την διαδικασία 3 η ώρα σήμερα, ενώ γνωρίζει πως κάθε μέρα, 3-5 κάνω ορμονοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Δηλαδή, θέλει η διαδικασία πλέον ενώπιον του κ. Εισαγγελέως, να γίνει χωρίς την παρουσία δικηγόρου», είπε ο Αλέξης Κούγιας που επρόκειτο να φύγει για να κάνει τις θεραπείες του.


Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ολοκληρωθεί τελικά σήμερα η διαδικασία ανέφερε ειρωνικά πως: «Κανείς δεν είναι σίγουρος τι μπορεί να προκύψει σε αυτή την ανάκριση…» και συμπλήρωσε για την ανακρίτρια: «Φοβήθηκε μην αναδείξω ότι η ανάκριση αυτή ήταν κουτσομπολάδικο».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *