Ψήφισε μαζί με τα αδέλφια του και τους δυο γιους του ο Άδωνις Γεωργιάδης – Ο ξεχωριστός ιερός τόπος που πήγαν πριν ψηφίσουν

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με τα αδέλφια του Λεωνίδα και Αλέξανδρο και τους δυο γιους του Αθανάσιο – Περσέα, που ψηφίζει για πρώτη φορά και Αναστάσιο – Αλκαίο, ο οποίος είναι ανήλικος.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε σε ανάρτηση που έκανε τον ιερό και ξεχωριστό τόπο που πήγε πριν ψηφίσει, μαζί με τα αδέλφια του και τους γιους του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι πριν πάνε όλοι μαζί στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσουν, πήγαν στην Αγία Τριάδα Εκάλης. Εκεί όπως αποκάλυψε ο υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επίτροπος ήταν ο αείμνηστος πατέρας του κι εκείνος ήταν παπαδάκι μικρός.

Επίσης ζήτησε από τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και φυσικά ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Σύσσωμη η οικογένεια Γεωργιάδη πήγαμε σήμερα το πρωί, πρώτα στην Εκκλησία (στην Αγία Τριάδα Εκάλης εκεί που ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου Επίτροπος και εγώ παπαδάκι) και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε.


Τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος και ο γιος μου ο Αθανάσιος – Περσέας που ψηφίζει για πρώτη φορά.

Ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος – Αλκαίος ήρθε μαζί μου για γούρι και ψυχολογική υποστήριξη (αλλά για να μαθαίνει και αυτός σιγά σιγά πόσο σημαντική είναι αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας).

Να πάτε και εσείς να ψηφίσετε η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα των παρόντων! Καλή μας Επιτυχία!».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *