Ψευτογιατρός: Παρουσιαζόταν ως γιατρός των Μητσοτάκη, Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό ο οποίος εμφανιζόταν πως έκανε θεραπείες στους Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο 66χρονος Έλληνας ψευτογιατρός και ο 72χρονος Γερμανός συνεργάτης του προκειμένου να πείσουν τα θύματα τους για την αποτελεσματικότητα της «θεραπείας» τους  χρησιμοποιούσαν διάσημα πρόσωπα από το διεθνές καλλιτεχνικό, πολιτικό και αθλητικό στερέωμα, που δήθεν χρησιμοποίησαν την προτεινόμενη θεραπεία για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.


Όπως αναφέρει το ertnews.gr aπό το 2009 ο 66χρονος μαζί με τον Γερμανό συνεργό του είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν περίπου 15 ασθενείς, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η πρώτη καταγγελία έγινε από αδελφό ασθενούς, που κατέληξε στη Θεσσαλονίκη.

Με το εμπόριο ελπίδας απέσπασαν περισσότερα από 900 χιλιάδες ευρώ από τα θύματά τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε μια περίπτωση έγινε ολόκληρο οικογενειακό συμβούλιο όταν τα παιδιά έπρεπε να αποφασίσουν αν οι οικονομίες μιας ζωής για το μέλλον τους θα δίνονταν για τη θεραπεία της μητέρας τους.

Αντίστοιχη καταγγελία για τον ψευτογιατρό κατατέθηκε το 2016 στις αστυνομικές αρχές στην Αθήνα, η οποία και ερευνάται. Κατά την προανάκριση υποστήριξε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό αλλά να βοηθήσει.

Ο Ιατρικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται μόνο σε γιατρούς, που διαθέτουν σχετική αδειοδότηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *