Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, από τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών

Ο Γιώργος Πατούλης υποδέχτηκε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Περιφέρεια Αττικής, τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών, ο οποίος έψαλε τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής.


Ο Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε στα γραφεία τον Όμιλο και συνεχάρη τα μέλη του για την πολιτιστικής τους δραστηριότητα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης εξήρε το καλλιτεχνικό έργο του Ομίλου και τόνισε ότι η χορωδία του αποτελεί μια από τις καλύτερες της Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη τα μέλη του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών συνοδεία του Προέδρου τους Σ. Κολλύρη. Τη χορωδία διεύθυνε ο μαέστρος Α. Γιαννακόπουλος.


Ο κ. Πατούλης τους καλωσόρισε στα γραφεία της Περιφέρειας και τους συνεχάρη για την πλούσια  πολιτιστική τους δραστηριότητα, επισημαίνοντας ότι αποτελούν μία από τις καλύτερες χορωδίες της Αττικής. Σ΄αυτό το πλαίσιο τους κάλεσε να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ χορωδιών το οποίο προτίθεται να διοργανώσει η Περιφέρεια, με πρωτοβουλία του, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ωδείο Αθηνών. «Το έργο σας έχει ιδιαίτερη ποιότητα» τους ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ομίλου τον ευχαρίστησαν θερμά για την τιμητική πρόταση αλλά  και για τη διαχρονική στήριξή του στις χορωδίες της Αττικής.

Ακολούθως αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *