Προπηλακίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας σε συγκέντρωση για τα Τέμπη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας φέρεται να προπηλακίστηκε σήμερα (11.3.2023) στο Ίλιον σε συγκέντρωση για τα Τέμπη.


Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αντιεξουσιαστών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του κ. Βίτσα στη συγκέντρωση άρχισε να τον αποδοκιμάζει ενώ κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του και εκεί ο βουλευτής φέρεται να προπηλακίστηκε.

Ξύλο φαίνεται να έπεσε και ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές και τους διαδηλωτές.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο, αλλά το περιστατικό είχε λήξει.

Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπήρξε ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό από την ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού», στην οποία αναφέρει:


«Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως “διαδηλωτή” (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας.


Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακτέου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *