Προκλητικός ο Νίκος Ξυδάκης: Μίλησε για «ομίχλη στα μυαλά» όσων ψήφισαν ΝΔ και «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να βγάζουν από πάνω τους την ευθύνη για την μυθική συντριβή στις εκλογές και τον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας και να κάνουν επιθέσεις στον κόσμο που χάρισε στη ΝΔ ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα και μια επική νίκη.


Ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής, ο Νίκος Ξυδάκης επιτέθηκε στους πολίτες για την απόφασή τους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και να την εκτοξεύσουν στην στρατόσφαιρα, ρίχνοντας παράλληλα στα τάρταρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθώντας την γραμμή που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra και προσπαθώντας να εξηγήσει την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ έχουν «ομίχλη στα μυαλά» και «σύνδρομο της Στοκχόλμης».

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”» είπε ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra.

Το ίδιο και οι νέοι που ψήφισαν σε μεγάλο ποσοστό ΝΔ και οι οποίοι κατά τον κ. Νίκο Ξυδάκη «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους». Είπε βέβαια ότι δεν κατάφερε να γοητεύσει τους νέους ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχασε και τα λαϊκά στρώματα. Είπε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύτηκε θεωρώντας δεδομένη την προίκα του 31%.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *