Προφυλακίστηκε ο 66χρονος μουσικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι

Προφυλακίστηκε ο 66χρονος μουσικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Ο 66χρονος ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα την απολογία του και ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί άμεσα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο  66χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό. Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και τόνισε στην ανακρίτρια ότι όλα είναι μια πλεκτάνη, που στήθηκε εναντίον του.

Ο 66χρονος φορώντας οδηγήθηκε το πρωί λίγο πριν τις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο στο Ηράκλειο για να απολογηθεί, φορώντας μάσκα και κουκούλα.. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, είχαν αναρτηθεί πανό διαμαρτυρίας από μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από την πλάγια πόρτα του Μεγάρου προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αποδοκιμασίες και εντάσεις από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια.


Τρία τουλάχιστον άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας γιαγτρός, φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον ανήλικο, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα που όπως καταγγέλει το 15χρονο σήμερα παιδί, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *