Προφυλακίστηκε η 29χρονη, που σκότωσε το μωρό της στον Αλιάκμονα – «Δεν το έριξα εγώ στο νερό»

Προφυλακίστηκε η 29χρονη γυναίκα από τη Βέροια, που κατηγορείται ότι  σκότωσε το μόλις 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα.


Η φερόμενος ως παιδοκτόνος, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Η 29χρονη απολογήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας. Η γυναίκα έδωσε στην απολογία της μια άλλη εκδοχή για το θάνατο του παιδιού. Υποστήριξε ότι το μωρό μπουσούλησε και έπεσε μόνο του, στα νερά στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η 29χρονη από τη Βέροια είπε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι το μωρό έπεσε στα νερά και τόνισε ότι αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα έσωζε το 11μηνο παιδί της.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στην κατάθεσή της: «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δε το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω».

Η εκδοχή της όμως, δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς, στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας και έτσι κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη αναμένεται να κρατηθεί στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης.


Η 29χρονη οδηγήθηκε μέσα στο Δικαστικό Μέγαρου Βέροιας μέσω του υπογείου του κτιρίου. Η γυναίκα μπήκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης για αποφυγή επεισοδίων με παρευρισκένους έξω από το κτίριο.


Στη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με την  ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του μωρού φαίνεται να είναι ο πνιγμός.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *