«Πολιτικά σκουπίδια και ψεύτες»: Η σκληρή πρώτη αντίδραση Βελόπουλου για τις αποχωρήσεις Αλεξοπούλου, Μυλωνάκη

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση και τοποθετήθηκε σήμερα (23.4.2023) και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την χθεσινή αποχώρηση από την Ελληνική Λύση της Αναστασίας – Αικατερίνης Αλεξοπούλου και του Αντώνη Μυλωνάκη λίγο πριν τις εκλογές.


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε στην σελίδα του στο twitter την αποχώρηση των δυο στελεχών από το κόμμα και εξαπέλυσε μύδρους μιλώντας για: «Πολιτικά σκουπίδια και ψεύτες για μια καρέκλα».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε:

«Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά…. “σκουπίδια” και ψεύτες για μια καρέκλα! ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Λ.! ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!»

Η Ελληνική Λύση βρέθηκε εν μέσω σεισμού μετά από δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, Απόστολος Αβδελάς και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου έλαβαν χρήματα σε “μαύρες σακούλες”, προκειμένου να αποχωρήσουν από το κόμμα και να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος του κόμματος επέλεξε να παραπέμψει τους βουλευτές στα όργανα για εξηγήσεις.


Η Ελληνική Λύση εξέδωσε χθες ανακοίνωση για τους τρεις βουλευτές, γνωστοποιώντας ότι κατά την συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας, αποφασίστηκε να κατέβουν ως υποψήφιοι σε διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.


Η Αναστασία – Αικατερίνης Αλεξοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το κόμμα χθες (22.4.2023), ενώ λίγο μετά το ίδιο έκανε και ο Αντώνης Μυλωνάκης

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *