Ποιος Μινχάουζεν; Η Hurriyet! – «Οι Έλληνες πυροβόλησαν Τούρκους αλιείς», έγραψε η εφημερίδα για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι

Η Τουρκία συνεχίζει να κάνει το «άσπρο-μαύρο» και να διαστρεβλώνει την αλήθεια.


Μετά μάλιστα τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα στελέχη της κυβέρνησής του, που λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των σχέσεων με την Ελλάδα, ρεσιτάλ ψευδών ειδήσεων για τα ελληνοτουρκικά δίνουν και τα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Τελευταίο παράδειγμα η εφημερίδα Hurriyet, που ξεπέρασε τον Μινχάουζεν στα ψέμματα και έγραψε για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι: «Οι Έλληνες πυροβόλησαν Τούρκους αλιείς». Το τουρκικό έντυπο ανέφερε ότι το σκάφος του λιμενικού παρενόχλησε Τούρκους ψαράδες και τους πυροβόλησε.

Η Hurriyet έκανε αναφορά στο επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, όπου τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, το οποίο αναγκάστηκε να ρίξει προειδοποιητικές βολές.

Στο πρωτοσέλιδό της η Hurriyet αναφέρει: «Πρόκληση, παρενόχληση και πανικός στο Αιγαίο». Η εφημερίδα συνέχισε ακάθεκτη και τόνισε προκλητικά: «Ελληνικό σκάφος πυροβόλησε τους Τούρκους αλιείς».


«Ελληνικό σκάφος του Λιμενικού της Ελλάδας παρενόχλησε τους Τούρκους αλιείς στα ανοιχτά στα Δίδυμα και έριξε προειδοποιητική βολή. Μόλις η Τουρκία απάντησε άμεσα προκλήθηκε φόβος και πανικός στην Αθήνα», ανέφερε η Hurriyet.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *