Ποιοι είναι οι 10 εν ενεργεία βουλευτές που δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές

Τουλάχιστον δέκα εν ενεργεία βουλευτές από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές.


Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία από τους 10, οι 4 είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι 3 της Ν.Δ., οι 2 του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και μία του ΚΚΕ!

Τα πρόσωπα αυτά είναι:

-Από τη Ν.Δ. οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χρήστος Ταραντίλης που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό Επικρατείας καθώς και ο Κώστας Τζαβάρας της Ηλείας, ο οποίος ενδέχεται να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

-Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι του Επικρατείας Βασίλης Βασιλικός και Αλέκος Φλαμπουράρης, που έχουν εισέλθει στην ένατη δεκαετία της ζωής τους και δύο Θεσσαλοί ο Σάκης Παπαδόπουλος των Τρικάλων και ο Σπύρος Λάππας της Καρδίτσας.


-Από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο Βασίλης Κεγκέρογλου του Ηρακλείου (θα διεκδικήσει τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας) και ο της Επικρατείας Γιώργος Καμίνης, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε να πολιτευτεί στη Χίο αλλά η περιφέρεια αυτή έγινε πλέον μονοεδρική και το κόμμα του δεν έχει καμία πιθανότητα να εκλέξει βουλευτή εκεί.


-Από το ΚΚΕ, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση,  η τέως γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.

Είναι βέβαιον ότι ο αριθμός αυτών των 10 βουλευτών θα αυξηθεί άμεσα!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Ποιοι είναι οι 10 εν ενεργεία βουλευτές που δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές”