Πλεύρης: Η ανάρτηση για την παραδοχή Κατρούγκαλου για επαναφορά στο 20% των κρατήσεων ΕΦΚΑ για ελεύθερους επαγγελματίες – «Ο Α. Γεωργιάδης τον ανάγκασε να το παραδεχτεί»

Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter την ωμή παραδοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναφέρει τις κρατήσεις 20% υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά να επαναφέρει και το 100% προκαταβολής του φόρου, αν βέβαια το κόμμα του κερδίσει τη μάχη της κάλπης και επανέλθει στην εξουσία.


Ο υπουργός Υγείας έκανε αναφορά στο θέμα και τόνισε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης

ανάγκασε τον Κατρουγκαλο να παραδεχθεί ότι θα επανέλθουν στο 20% οι κρατήσεις ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θυμόμαστε τι πληρώναμε με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης


ανάγκασε τον Κατρουγκαλο να παραδεχθεί ότι θα επανέλθουν στο 20% οι κρατήσεις ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες».


Η πίεση του Άδωνι Γεωργιάδη έφερε τη παραδοχή της αλήθειας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πίεσε στα άκρα τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον ανάγκασε να κάνει την μεγάλη και ωμή ομολογία για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επαναφέρει τις κρατήσεις 20% υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι που κατέστρεψε πολλούς ανθρώπους, αλλά να επαναφέρει και το 100% προκαταβολής του φόρου, αν βέβαια κερδίσει τη μάχη της κάλπης και επανέλθει στην εξουσία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky. Εκεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων άρχισε να πιέζει τον Γιώργο Κατρούγκαλο να ομολογήσει τα αληθινά πλάνα του ΣΥΡΙΖΑ αν κερδίσει τις εκλογές.

Εκεί ο Κατρούγκαλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να επαναφέρει το 20% κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και την προκαταβολή 100% του φόρου, την οποία ο τέως υπουργός είπε ότι την θεωρεί «απολύτως δίκαιο μέτρο».


Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στο twitter για το όλο θέμα και ανέβασε και το σχετικό βίντεο που αποκαλύπτει την ωμή ομολογία του Κατρούγκαλου για τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *