Πήγε στην εκκλησία να ανάψει κεράκι ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το ελαφρύ τροχαίο που είχε

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε σήμερα σε εκκλησία και άναψε ένα κεράκι μετά το ελαφρύ τροχαίο που υπέστη χθες (23.1.2023) τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Αθήνας.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο της Αθήνας και άναψε ένα κεράκι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ποστ που έκανε στο Twitter ότι είχε μια δύσκολη μέρα και ένιωθε ότι είχε τους γονείς του δίπλα του και επισήμανε ότι στην εκκλησία αυτή παντρεύτηκαν οι γονείς του και ο ίδιος βαπτίστηκε εκεί. Επίσης ανέφερε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια κι αν περνάνε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν».


Το ελαφρύ τροχαίο έγινε στην οδό Φιλελλήνων. Ο υπουργός και ο άλλος οδηγός αντάλλαξαν τα στοιχεία τους και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους. Συνεπιβάτιδα του υπουργού Ανάπτυξης ήταν η σύζυγος του, Ευγενία Μανωλίδου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *