Πέταξαν λευκή πετσέτα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα exit poll και παραδέχονται την πανωλεθρία: «Υπάρχει απόσταση από τους στόχους που θέσαμε»

 

Τα αποτελέσματα των exit poll που προβλέπουν θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας και πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές… έκοψαν τα πόδια όλων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο ένας μετά τον άλλο πετάνε λευκή πετσέτα και παραδέχονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη βαριά ήττα και τα ποσοστά που δείχνει να παίρνει είναι πολύ κάτω των προσδοκιών όλων στο κόμμα.

Τα στελέχη λένε βέβαια, ότι περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα, αλλά από την άλλη ξεκαθαρίζουν ορθά κοφτά ότι το ποσοστό που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτό που προσδοκούσαν όλοι.

Ο Νίκος Παππάς είπε στον ΑΝΤ1 ότι στον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα, αλλά επισήμανε ότι τα ποσοστά δεν είναι αυτά που περίμεναν στο κόμμα.

Η Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας το exit poll στο OPEN, εμφανίστηκε διστακτική, ωστόσο ανέφερε πως τα αποτελέσματα, αν είναι αυτά, «δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας».


O Δημήτρης Παπαδημούλης ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. «Εφόσον επιβεβαιωθεί, είναι φανερό ότι απέχουν σημαντικά από τους στόχους που είχαμε θέσει, που ήταν νίκη και πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για το αποτέλεσμα του exit poll.


«Υπάρχει απόσταση από τον στόχο που είχαμε θέσει» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη του τοποθέτηση στον ΑΝΤ1, μόλις άκουσε το αποτέλεσμα του πρώτου exit poll των εκλογών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *