Περήφανος μπαμπάς ο Άδωνις Γεωργιάδης καμαρώνει τον μικρό του γιο Αλκαίο και τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής στο Delphi Forum – Η συμμετοχή της Ευγενίας Μανωλίδου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πάντα υπερήφανος για τα παιδιά του, τα οποία λατρεύει και πάντα νιώθει συγκίνηση όταν τα παρακολουθεί, όπως σήμερα.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών για πολλούς λόγους. Ο ένας είχε… ειδική και ξεχωριστή σημασία. Είχε τον μικρό γιο του Αλκαίο και τα παιδιά του εκπαιδευτικού φάρου των Αρχαίων Ελληνικών, της Ελληνικής Αγωγής να κάνουν την έναρξη του Delphi Forum και φυσικά ένιωσε τεράστια συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στην ξεχωριστή στιγμή σε ανάρτησή του στο twitter, όπου ανέφερε:

Τώρα τα παιδιά μας της Ελληνικής Αγωγής κάνουν την έναρξη του@delphi_forum μεταξύ τους και ο Αλκαίος μου.

Θα συντονίζει συζήτηση κορυφαίων καθηγητών Αρχαίων Ελληνικών ξένων Πανεπιστημίων η Ευγενία Μανωλίδου


Την Παρασκευή 28 Απριλίου η οικογένεια Γεωργιάδη, θα έχει κι άλλον εκπρόσωποι στο Delphi Forum.


Η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, η Ευγενία Μανωλίδου θα συντονίσει την συζήτηση κορυφαίων καθηγητών Αρχαίων Ελληνικών ξένων Πανεπιστημίων στο Delphi Forum την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 από τις 14:15 έως τις 15:45.

Οι κορυφαίοι καθηγητές Αρχαίων Ελληνικών από μεγάλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, έρχονται στους Δελφούς για να παρουσιάσουν τις μεθόδους διδασκαλίας που οι ίδιοι χρησιμοποιούν, διδάσκοντας τα Αρχαία Ελληνικά ως ζωντανή γλώσσα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *