Πάτρα: Ξεσπάει η μάνα των τριών κοριτσιών

Την ώρα που ξεκινούν οι έρευνες και οι καταθέσεις των γιατρών έντονα ενοχλημένη εμφανίζεται η μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα μετά τα σχόλια και τις διαρροές που γίνονται για την υπόθεση.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος η μητέρα των τριών κοριτσιών αντέδρασε έντονα με αφορμή κυρίως σχόλιο δικαστικού λειτουργού τα προηγούμενα 24ωρα ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε «απρόσεκτους χειρισμούς» από τις αρχές στην Αθήνα σε άλλες υποθέσεις.

«Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν.. .ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν» δήλωσε η μητέρα των τριών κοριτσιών στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Στην ίδια εφημερίδα την Κυριακή δικαστικός λειτουργός είχε αναφέρει απευθυνόμενος στην ΕΛΑΣ «σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων».

Όλο αυτό το κλίμα υποχρέωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να εκδώσει ανακοίνωση για την υπόθεση του θανάτου των τριών αδελφών στην Πάτρα στην οποία αναφέρει «η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *