Πάτρα: Ανάγκασαν Ρομά να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά

Ένα αδιανόητο περιστατικό βασανισμού έλαβε χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα, με θύμα έναν Ρομά, περίπου 35 ετών.


Όλα ξεκίνησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, μπήκε σε γνωστή επιχείρηση αυτοκινήτων της Πάτρας και ζήτησε να πει τα κάλαντα.

Εκεί, κάποιοι θεώρησαν αστείο να τον υποχρεώσουν να γονατίσει και να πει τον κάλαντα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr. Πράγματι, ο άνδρας γονάτισε και άρχισε να λέει τα κάλαντα.

Τότε, ένας από αυτούς θεώρησε αστείο να του πετάξει μερικές σταγόνες εύφλεκτου υλικού, ενώ μάλιστα οι δράστες του έβαλαν φωτιά, με τον άτυχο άνδρα να ουρλιάζει, προσπαθώντας να σβήσει τις φλόγες.

Ευτυχώς, κατάφερε γρήγορα να σβήσει τη φωτιά μόνος του.


Μετά το περιστατικό, ο 35χρονος άνδρας άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις, ενώ η παρέα προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.


Ένας από τους δράστες δεν δίστασε να απαθανατίσει τις τρομακτικές σκηνές βασανισμού και να δημοσιοποιήσει το βίντεο ως story στον λογαριασμό του στα social media.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *