Πατούλης: “Η Αττική έχει γυρίσει οριστικά σελίδα”

Τον απολογισμό της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο σχολίασε μέσω social media ο Γιώργος Πατούλης. 


Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε αρχικά για τα “βαρίδια” που έπρεπε να προσπεράσει ότι ανέλαβε, που ήταν η απλή αναλογική και τα άδεια ταμεία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί και τα οποία συνιστούν την οριστική αλλαγή σελίδας για την Αττική. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κατάμεστο Ζάππειο όπου ήρθαν χιλιάδες συμπολίτες μας, Υπουργοί, Δήμαρχοι, βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Η θητεία μας ξεκίνησε με δύο σημαντικά «βαρίδια», τα άδεια ταμεία και την απλή αναλογική.


Ωστόσο, εφαρμόσαμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης το οποίο βασίστηκε στους εξής 5 άξονες: Νοικοκύρεμα, Διαφάνεια, Διεκδίκηση, Απορροφητικότητα, Αποτελεσματικότητα, με αποτέλεσμα ένα ορατό και μετρήσιμο έργο.


Κανένας πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι σήμερα η Αττική έχει γυρίσει οριστικά σελίδα.
Έχουμε αφήσει πίσω μας τη μιζέρια και την απαξίωση του παρελθόντος!

Ευχαριστώ προσωπικά τον Πρωθυπουργό για τη στήριξη του στο έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπολίτες μας θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του και στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Ενωμένοι ξεκινήσαμε. Ενωμένοι συνεχίζουμε. Για μία νέα Αττική των πολλών ευκαιριών, των Ισχυρών συνεργασιών και των μεγάλων δυνατοτήτων!

Αυτός είναι ο στόχος μας για το μέλλον. Κι αυτόν το στόχο, θα τον υπηρετήσουμε, με συνέπεια κι ευθύνη!”


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Πατούλης: “Η Αττική έχει γυρίσει οριστικά σελίδα””