ΠΑΣΟΚ για exit poll: Αν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα, αυξάνουμε τα ποσοστά μας κατά 40%

Με ικανοποίηση και χαμόγελα υποδέχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής τα αποτελέσματα του exit poll. Στελέχη του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι «αυξάνει το ποσοστό του κατά 40% γεγονός που επιβεβαιώνει ότι σχεδόν επιτυγχάνεται ο στόχος για ισχυρό διψήφιο ποσοστό».


«Εφόσον επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα του exit poll, το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τα ποσοστά του κατά 40% και ενισχύει τις δυνάμεις του. Κεντρική στόχευση του κόμματος είναι να επιστρέψει ως πρωταγωνιστικός πόλος, κάτι και εξυπηρετείται από τα ποσοστά αυτά» τονίζουν από την Χαριλάου Τρικούπη και προσθέτουν:

«Αν επιβεβαιωθούν τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, το κάλεσμα προς τους προοδευτικούς πολίτες θα είναι ευθύ. Χρειάζεται προοδευτική εναλλακτική που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προσωποποιήσει. Ο Τσίπρας αποδείχτηκε χρυσός χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, όλα πέρασαν και δεν ακούμπησαν επειδή ήταν αυτός αντίπαλος».

«Όπως διαφαίνεται από τα πρώτα exit polls, το ΠΑΣΟΚ δείχνει να έχει μια πολύ σημαντική αύξηση και για αυτό τον λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες που στήριξαν την προσπάθειά μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση», ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, η Τόνια Αντωνίου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Μεταξύ άλλων, η κ. Αντωνίου σημείωσε ότι τα διλήμματα ήταν «σταθερότητα ή χάος, Μητσοτάκης ή Τσίπρας» ενώ συμπλήρωσε ότι «η θέση μας είναι γνωστή, περιμένουμε τα αποτελέσματα αλλά πρέπει να σας θυμίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης τις τελευταίες μέρες, είπε ότι δεν συζητώ με το ΠΑΣΟΚ, δεν συζητώ με τον κ. Ανδρουλάκη. Έχει απορρίψει τον διάλογο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *