Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου

Η αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου ζητεί με παρέμβασή της από τον αθλητικό εισαγγελέα τη διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου και την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση.


Η  προκαταρκτική εξέταση, όπως αναφέρει το dikastiko.gr, είχε ξεκινήσει αμέσως μετά τον τραυματισμό του νεαρού πρωταθλητή στις 16 Δεκεμβρίου και όλο αυτό το διάστημα διενεργείται, μέσω ΓΑΔΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οδεύει προς την ολοκλήρωση της.

Πλέον αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του 16χρονου ώστε να επιστραφεί από την αστυνομία στον εισαγγελέα η δικογραφία.

Η ανακοίνωση του Τζάνειου

Παράλληλα, σε διευκρινίσεις για τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αλλά και τη νοσηλεία του 16χρονου προέβη το Τζάνειο Νοσοκομείο, με ανακοίνωσή του.


«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος», σημείωσε το Τζάνειο και συνέχισε:


«Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μμ.».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *