Π. Τσαπανίδου: Ο κ. Σκέρτσος να απαντήσει αν ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με ηγεσία ακροδεξιού κόμματος στο Μαξίμου

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Τσίπρα κατά των δικαστών του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.


Ο Άκης Σκέρτσος, νωρίτερα σε ανακοίνωση του, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, ο οποίος στην περιοδεία του το πρωί της Πέμπτης στην Τρίπολη, έκανε λόγο για «κλειστή ομάδα δικαστών που αποφασίζουν ποιος θα πάρει μέρος στις εκλογές και ποιος όχι».

«Ο κ. Σκέρτσος καλό είναι να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει εάν συμφωνεί με τον κ. Αθανασίου ότι ο κ. Κανελλόπουλος είναι «βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος» και εάν είναι αληθές το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την ηγεσία ακροδεξιού κόμματος στο Μέγαρο Μαξίμου», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου για τις δηλώσεις του κ. Σκέρτσου.

«Και αν ισχύει με ποιον συναντήθηκε; Με τον παραλίγο αρχηγό του κόμματος Κασιδιάρη, ή με τους κυρίους Κρανιδιώτη και Τζήμερο που έσπευσαν να δηλώσουν μετεκλογική στήριξη στη ΝΔ και έτσι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την κάθοδο τους;», πρόσθεσε η ίδια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Π. Τσαπανίδου: Ο κ. Σκέρτσος να απαντήσει αν ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με ηγεσία ακροδεξιού κόμματος στο Μαξίμου”