Ομοβροντίες του Washington Examiner για Ερντογάν: «Καρκίνωμα και σατανικός κακοποιός,  πρέπει να τον τιμωρήσει ο Μπάιντεν»!

Ομοβροντίες εξαπέλυσε κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό της Washington Examiner. Το περιοδικό χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας «κακοήθη καρκίνος στις παγκόσμιες υποθέσεις» και τονίζει «υπό την ηγεσία του η Τουρκία ήδη στήνει πολλαπλά οδοφράγματα έναντι της διεθνούς αρμονίας», ενώ ζητάει από τον Τζο Μπάιντεν να τον τιμωρήσει για την στάση του απέναντι στον Τούρκο μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, Ενές Καντέρ.


Το περιοδικό ρωτάει επίσης τον πρόεδρο των ΗΠΑ αν μπορεί να «προστατεύσει το έθνος από μοχθηρούς ξένους κακοποιούς»!

Το αμερικανικό έντυπο εξαπέλυσε την σφοδρότατη επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή το… κυνήγι που έχει εξαπολύσει κατά του Ενές Καντέρ. Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας έχει… περάσει γενεές 14 τον Ενρογάν και ο Τούρκος πρόεδρος τον θεωρεί Νο1 εχθρό του και μάλιστα φέρεται να υπάρχει επικήρυξη 500.000 δολαρίων από την Τουρκία για τον παίκτη του ΝΒΑ.

 «Αν είναι αλήθεια ότι η Τουρκία έχει επικηρύξει με 500.000 δολάρια τον μπασκετμπολίστα (freedom) Ενές Καντέρ, οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιβάλουν αυστηρές κυρώσεις κατά της Τουρκίας», αναφέρει το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό και ζητάει από τον Τζο Μπάιντεν και τον Άντονι Μπλίνκεν να προστατέψουν τον Καντέρ από «το κακοήθες καρκίνωμα και σατανικό κακοποιό Ερντογάν»

«Η μόνη προσβολή του Ενές Καντέρ προς την Τουρκία είναι ότι έχει το θάρρος να επικρίνει τον αυταρχικό ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Καντέρ λέει την αλήθεια. Ο Ερντογάν είναι ένας κακοήθης καρκίνος στις παγκόσμιες υποθέσεις, υπό την ηγεσία του οποίου η Τουρκία ήδη στήνει πολλαπλά οδοφράγματα έναντι της διεθνούς αρμονίας. Διπλωματικά, εμποδίζει τη Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Στρατιωτικά, διεξήγαγε δολοφονικές επιθέσεις στη Συρία. Και αυτό είναι μόνο ένα δείγμα των άθλιων πράξεών της», συνεχίζει το δημοσίευμα.


Να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία


«Η εξωφρενική επικήρυξη για το κεφάλι του άσου του ΝΒΑ είναι απλώς μια μεγάλη πρόκληση. Μπορεί να είναι δικαιολογημένο αλλά όχι σοφό, να καταστήσουμε τον κύριο Καντέρ το μοναδικό ζήτημα για την τιμωρία της Τουρκίας. Αντίθετα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα πρέπει να ανακοινώσει ότι επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία λόγω μιας ολόκληρης σειράς ζητημάτων, των οποίων αυτό είναι απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», συμπληρώνει το περιοδικό.

Αυτό ήταν το τελευταίο από μια σειρά δημοσιευμάτων – φωτιά για τον Ερντογάν σε πολλά ξένα ΜΜΕ όπως στο βρετανικό περιοδικό «Economist», στο γερμανικό «Stern», αλλά και το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων «Bloomberg».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *