Ομοβροντίες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ για τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη – Για «οχετό» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

 

Βολές κατά ριπάς εξαπέλυσαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση των καταγγελιών του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου κατά του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.


Με μια σκληρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ σχολίασε το νέο «χτύπημα» στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη, κάνοντας λόγο για αναπαραγωγή «οχετού». «Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;» αναφέρει – μεταξύ άλλων – η σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση “αρχίστε να σβήνετε”, κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;


Και με τα θύματα και με τον οχετό;


Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

– Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;».


Σκληρή ανακοίνωση και από τη ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα (20.04.2023) με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ στηλίτευσε την στάση που κρατούν στην υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη, από χθες υποψήφιες με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. «Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει “στημένο γεγονός”», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει: «Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο».

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε την κα Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη υποψήφια βουλευτή, περιφερειακή σύμβουλο και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανέβασε στο twitter δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό».

Η κα Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη μετά τον σάλο που προκλήθηκε προχώρησε σε νέα ανάρτηση, αναφέροντας: «ζητώ   συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Θεσσαλονίκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *