Οι εντολές Μητσοτάκη προς ναυτιλομένους ενόψει της δεύτερης κάλπης: Σεμνά, χωρίς αλαζονεία για να γεμίσει η κάλπη – Οι προειδοποιήσεις

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει αύριο (27.5.2023) σε σύσκεψη που θα έχει με τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς τις οδηγίες του προς ναυτιλομένους ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου.


Ο Πρωθυπουργός θα ξεκαθαρίσει και πάλι σε όλους ότι η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει και πάλι και ουδείς πρέπει να επαναπαυθεί στον ανεπανάληπτο θρίαμβο των πρώτων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηρεί αυστηρή στάση στο θέμα των οδηγιών του και δεν θέλει να υπάρξει καμία παρέκκλιση.

Ο Πρωθυπουργός έχει ζητήσει να δώσουν όλοι τα πάντα, έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο να διατηρήσει τις σχεδόν 21 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν είναι δυνατόν να ανέβει το ποσοστό νίκης στις δεύτερες εκλογές πάνω από το 40,79% που πήρε το κόμμα στον επικό θρίαμβο της 21ης Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από όλους να μπουν με δύναμη στη νέα προεκλογική περίοδο, αλλά να αποφύγουν πάση θυσία, συμπεριφορές έπαρσης και αλαζονείας και να μεταφέρουν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες με σαφήνεια και πειστικό τρόπο. Μέσα σε όλα ζητάει να δοθεί έμφαση στην προσπάθεια που θα κάνει η νέα κυβέρνηση για αναθεώρηση του Συντάγματος, έτσι ώστε να προωθηθούν μεγάλες αλλαγές σε πολλούς τομείς όπως στο θέμα της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων.


Επίσης διαμήνυσε προς τους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης ότι τίποτα δεν θα είναι δεδομένο στη νέα 4ετία, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα ανανεώσει τη νέα Κυβέρνηση.


Επίσης τόνισε ότι όποιος δεν βάλει πλάτη στη νέα προεκλογική περίοδο δεν θα πρέπει να περιμένει υψηλή θέση στη νέα Κυβέρνηση.

«Θα σας το πω ακόμα πιο απλά: πιο πολύ θα μετρήσει το τι έκαναν σε αυτές τις εκλογές από το τι σειρά εκλογής είχαν στις προηγούμενες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *