Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει το Νίκο Παππά από τα ψηφοδέλτιά του παρά την καταδίκη του – Ολομέτωπη επίθεση από ΝΔ: «Καταλαβαίνουμε πόσο «κρατάει» τον Τσίπρα»

Ο Νίκος Παππάς καταδικάστηκε με ποινή 2 ετών (με αναστολή) από το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Καλογρίτσα με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά παραμένει… ακούνητος από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έχει προκαλέσει την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι κάτι… περίεργο συμβαίνει, καθώς όπως τόνισε το κυβερνητικό κόμμα«Καταλαβαίνουμε πόσο «κρατάει» τον Τσίπρα»


Η ΝΔ πέρασε στην αντεπίθεση και σχολίασε την απόφαση με τα λόγια του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα. Χρησιμοποιώντας την ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, «ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας, και το φως της δημοκρατίας για άλλη μια φορά νίκησε το σκοτάδι», η ΝΔ σχολίασε:

«Ναι. Υπάρχουν όντως δικασταί εις τας Αθήνας. Και καταδίκασαν ομόφωνα τον συνεργάτη σας. Ομόφωνα και αμετάκλητα ένοχος ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς για παράβαση καθήκοντος».

Στην ανάρτησή της, δε, στο Twitter, η ΝΔ προσθέτει: «Ομόφωνα 13 δικαστές έκριναν ένοχο τον κ. Παππά για παράβαση καθήκοντος. Θα αναλάβει ο κ. Τσίπρας την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί; Θα αποσύρει από τα ψηφοδέλτια και θα διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμετάκλητα και ομόφωνα καταδικασμένο κ. Παππά;».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 σκέψεις για “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει το Νίκο Παππά από τα ψηφοδέλτιά του παρά την καταδίκη του – Ολομέτωπη επίθεση από ΝΔ: «Καταλαβαίνουμε πόσο «κρατάει» τον Τσίπρα»”