Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Μασούτης συναντήθηκεμε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση

Στο κάλεσμα του κ. Φάνη Παπά, πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, για μία συζήτηση με θέμα την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας, ανταποκρίθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κ. Ορέστης Καβαλάκης.


Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό χώρο εστίασης της Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, κ. Γιάννης Μασούτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος, κ. Σίμος Διαμαντίδης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Τάσος Καπνοπώλης, η αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κα Χρύσα Γρανούζη, ο γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, η πρόεδρος του τμήματος Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης, κα Φανή Μπλιούμη, καθώς και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη επιχειρήσεων.

Η αξιοποίηση αναπτυξιακών εργαλείων προς όφελος των επιχειρήσεων  και η τόνωση της επιχειρηματικότητας αποτέλεσαν το αντικείμενο μίας εποικοδομητικής συζήτησης. Η στήριξη των επιχειρήσεων ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής και την παγκόσμια οικονομική συγκυρία βρέθηκε στο επίκεντρο του διαλόγου, ενώ συζητήθηκε ευρέως η πορεία της οικονομίας και τα κίνητρα για επενδύσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *