O Ερντογάν θυμήθηκε τα φτωχικά χρόνια του στο σχολείο μπας και συγκινήσει ψηφοφόρους και πάρει καμιά ψήφο παραπάνω: «Δεν είχα βιβλία και τετράδια»

Οι δημοσκοπήσεις ενόψει των εθνικών εκλογών στην Τουρκία δείχνουν ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του έχουν… πάρει φόρα στην κατηφόρα. Ο Τούρκος πρόεδρος κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει καμιά ψήφο παραπάνω και στο πλαίσιο αυτό θυμήθηκε τα φτωχικά χρόνια του στο σχολείο μπας και συγκινήσει ψηφοφόρους και τον… θυμηθούν στη Ο Ερντογάν είπε κατά την διάρκεια ομιλίας του σε φοιτητές.


«Ξέρεις εμείς πήγαμε στο σχολεία μέσα στη φτώχεια. Δεν είχαμε βιβλία, μολύβια η τετράδια, δυσκολευόμασταν. Το ξέρεις αυτό; Από τους μεγαλύτερούς μας ζητούσαμε κάποιες τυπωμένες σημειώσεις η αντίγραφα βιβλίων. Δεν μας τις έδιναν. Ήδη τα βιβλία δεν μπορούσαμε να τα αγοράσουμε, δεν υπήρχαν» τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Για τα τετράδια μάς έδιναν ημερομηνία μετά από μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες. Εμείς τι κάναμε; Όταν ήρθαμε στην εξουσία είπαμε η νεολαία μας να μην βασανίζεται έτσι. Να μην έχει τέτοια βάσανα ο κάθε Αχμέτ» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *