Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος τίμησε τον Χάρη Καρατζά στο Πολεμικό Μουσείο (ΦΩΤΟ)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος άνοιξε την εκδήλωση αφιερωμένη στην βιογραφία του Χάρη Καρατζά στο Πολεμικό Μουσείο την Τρίτη 31 Μαΐου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής. Στην ομιλία του αναφέρθηκε για την παρακαταθήκη και το ήθος του Χάρη Καρατζά.


Στην εκδήλωση μίλησαν για την ζωή του και το έργο του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο κ. Παναγιώτης Καββαδάς, τέως βουλευτής Λευκάδας και ο κ. Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος και τέως δήμαρχος Δίου – Ολύμπου. Επίσης έγινε παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέας κ. Μαρίτας Κακούρη «Η ψυχή των Αθώων» και ακούστηκαν μελωδίες για τον Χάρη Καρατζά από την μουσικολόγο κ. Μαρία Κοτζάστρατη με ερμηνευτές τον κ. Μπάμπη Βελισσάριο, τενόρος Λυρικής Σκηνής, και την κ. Δέσποινα Λαγονίδου, ερμηνεύτρια. Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος και τέως Υπουργός. Τέλος χαιρετισμό απέστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κ.Τ. Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο Χάρης Καρατζάς ήταν εκπρόσωπος μιας γενιάς πολιτικών με υψηλό ήθος και αξίες και το απέδειξε πολλές φορές. Θα ήθελα αυτές οι αξίες να μας μπολιάσουν, γιατί είναι διαχρονικές, κι αν τις αθροίσουμε στην τεχνοκρατική μας αξιοσύνη, μόνο καλά θα προκύψουν».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *