Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: Η σωστή πλευρά της ιστορίας, η αποχή στις εκλογές και οι μετεκλογικές συνεργασίες

Απαντήσεις σε επίκαιρες ερωτήσεις δίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, με σύντομα βίντεο.


«Η συνέχεια των απαντήσεων μου στις ερωτήσεις σας», γράφει ο κ. Γεωργιάδης, ενώ στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση του απαντά στην ερώτηση εάν έχει σωστή πλευρά η ιστορία.

«Φυσικά και έχει σωστή πλευρά η ιστορία. Αυτό έλειπε, έχει σωστή πλευρά και η δικιά μας παράταξη, η Νέα Δημοκρατία, ήταν πάντα στην σωστή πλευρά», απαντάει και αναφέρει όσα υποστηρίζει η ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης απαντάει και σχετικά με την αποχή στις εκλογές, τονίζοντας ότι εκείνος είναι κατά της αποχής, χαρακτηρίζοντας την το «μεγαλύτερο λάθος για την δημοκρατία».

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες και συγκεκριμένα γιατί δηλώνει πως είναι αδύνατη η συγκυβέρνηση με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ έκανε αναφορά στο περιστατικό που διαδραματίστηκε στο debate των πολιτικών αρχηγών, όπου ο κ. Βελόπουλος έδειξε εικόνες της Παναγίας από την Άπω Ανατολή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *