Ο 66χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, είχε καταγγελθεί το 2021 από μητέρα ανήλικης

 

Ο 66χρονος μουσικός που κατηγορείται για την σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο της Κρήτης φέρεται να είχε… πλούσια νοσηρή και αποτρόπαια δράση.


 Ένα ανήλικο κορίτσι φέρεται είχε κάνει καταγγελία καθώς του μουσικού, στην οποία ανέφερε ότι της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο μέσω του διαδικτύου.

Σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί το καλοκαίρι του 2021 από την Ασφάλεια Ηρακλείου Κρήτης με πρωταγωνιστή τον 66χρονο λυράρη αναφέρεται ότι η μητέρα ενός ανήλικου τότε κοριτσιού κατήγγειλε στις αρχές την ανταλλαγή βίντεο και γυμνών φωτογραφιών, μέσω του διαδικτύου, της κόρης της με διάφορα ανήλικα άτομα. Μεταξύ αυτών, και ο σήμερα 66χρονος λυράρης που κρατείται για την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του ανήλικου αγοριού.

Όπως αποκαλύπτει το Creta24.gr, η μητέρα του κοριτσιού είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι μετά από πληροφόρηση που είχε από φιλικό της πρόσωπο, η ανήλικη κόρη της έστελνε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σε διάφορους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, είχε πει τότε στους αστυνομικούς πως σε συζήτηση που είχε με το παιδί της, εκείνο της επιβεβαίωσε τα όσα είχε πληροφορηθεί.

Το κοριτσάκι μίλησε στη μητέρα τoυ για συγκεκριμένους χρήστες με συγκεκριμένα προφίλ, μεταξύ των οποίων κι ένα που φαινόταν να έχει τα στοιχεία του 66χρονου λυράρη.


Στην κατάθεσή της η μητέρα της ανήλικης είχε πει ήταν οικογενειακοί φίλοι με τον μουσικό. Ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη, πως ο 66χρονος είχε πλησιάσει τη μικρή όταν ήταν 13 ετών και της είχε δείξει μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής στο Ίντερνετ να βλέπει ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο.


Σύμφωνα πάντα με την τότε κατάθεση της γυναίκας, ο 66χρονος είχε πείσει την κόρη της να τραβήξει βίντεο τον εαυτό της και να το στείλει. Μάλιστα, η ανήλικη είχε πει ότι ο ίδιος της είχε αποστείλει βίντεο που τον έδειχνε γυμνό, δεν φαινόταν όμως το πρόσωπό του.

Ο λυράρης, απολογούμενος τότε, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και αναφέρθηκε σε σχέση που είχε η ανήλικη με επίσης, ανήλικο συγγενή του το 2017.

Ωστόσο, πηγές που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ δεν βρέθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη γι’ αυτές τις ανταλλαγές φωτογραφιών και βίντεο μέσω του διαδικτύου κάποιων εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *