Ντόναλντ Τραμπ: Δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστή και για τις 34 κατηγορίες στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Αθώος δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ που συνελήφθη και βρίσκεται στο δικαστήριο του Μανχάταν στις 34 κατηγορίες που του απαγγέλλονται για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε «σουρεαλιστικό» το γεγονός ότι πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή Χουάν Μέρτσαν.

Ο Τραμπ έφτασε στο δικαστήριο του Μανχάταν λίγο μετά τις 20:30 ώρα Ελλάδας και στις 21:45 δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστηρίου.

Με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου πρόκειται να του απαγγελθούν κατηγορίες, την ώρα που υποστηρικτές του διαδηλώνουν έξω από το δικαστικό μέγαρο του Μανχάταν.

Φορώντας σκούρο μπλε κοστούμι και κόκκινη γραβάτα, ο 76χρονος Τραμπ εμφανίστηκε ανέκφραστος κατά την άφιξή του και χαιρέτισε τους υποστηρικτές του υψώνοντας τη γροθιά του.


Μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου μετά τους δικηγόρους του, χωρίς να πει τίποτα καθώς διέσχιζε τον διάδρομο, και – όπως αναμενόταν – δήλωσε «αθώος» και στις 34 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν περί παραποίησης επαγγελματικών εγγράφων.


Νωρίτερα, προτού εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή Χουάν Μέρτσαν, ο Τραμπ παραδόθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ. Του πήραν αποτυπώματα, αλλά δεν τον φωτογράφισαν, ούτε του πέρασαν χειροπέδες, σύμφωνα με ανάρτηση ρεπόρτερ της εφημερίδας New York Times στο Twitter.

Μέσα από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο δικαστήριο, ο ίδιος ο Τραμπ έκανε την εξής ανάρτηση: «Κατευθύνομαι στο Κάτω Μανχάταν, στο Δικαστήριο. Μοιάζει τόσο σουρεαλιστικό – Ουάου, θα με συλλάβουν. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό στην Αμερική».

Ο Τραμπ αναμένεται ότι θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς εγγύηση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *