Ντιμπέιτ – Εκλογές 2023: Συναντήθηκαν στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι – Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με σκοπό να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των Εθνικών Εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων των καναλιών εθνική εμβέλειας. 


Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από χθες για τον Alpha παρευρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ, για τον Αντ1 ο Κώστας Παπαδάκης, για το Mega η Ράνια Τζίμα, για το OPEN ο Παναγιώτης Στάθης, για τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και για το Star η Μάρα Ζαχαρέα, ενώ ο δημοσιογράφος κοινής αποδοχής που θα διευθύνει τη συζήτηση της 10ης Μαΐου θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς. 

Σία Κοσιώνη: “Μετά από 8 χρόνια debate!”

Τη συνάντηση στο ραδιομέγαρο σχολίασε με ανάρτηση της στα social media η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο γεγονός πως είχε να πραγματοποιηθεί 8 χρόνια ντιμπέιτ στη χώρα μας. 

“Μετά από 8 χρόνια debate! Μαζί με τους συναδέλφους στο υπό κατασκευή στούντιο διεξαγωγής του στην ΕΡΤ, όπου βρεθήκαμε για την απαραίτητη προετοιμασία.”, έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Ντιμπέιτ – Εκλογές 2023: Συναντήθηκαν στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι – Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη”